HARI HUJAN !

Monday, September 26, 2011



Anyeung n assalamualaikum .

terima kasih sebab lawat blog yg x seberapa ni ...skrang dah ashik musim hujan kan ...sapa yg tgah sedih bru lepas break dgan girl ke atau dgan boy ke ..tgok la video ni ...sebab memang sesuai pun ..tgah waktu hujan dgar lgu ni dengan masalah yg korang hadapi ...jika betula ..korang salah satu dari situasi yg aku ckapkn tadi ..insyallah dia mesti menanggis bila dengar lagu ni sama macam aku ....kalau korg ad msalah nanggis jer ! lepaskan jgan simpan ! buat pew simpan ! kalau susah nak nanggis tgok video ni INSYALLAH ... TAPI jgan tgok saja ..fahamkan apa lirik tersebut kalau dah x fham ..x yah tgok pun tak pe ... harap sapa yg ada masalah tu ..nanggi je la ..lepas kan !!! itu nasihat aku !!! 


ANYEUNG & ASSALAMUALAIKUM

You Might Also Like

0 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !