SELAMAT TINGGAL PMR .. SELAMAT DATANG SPM

Thursday, December 22, 2011

Anyeung & Assalamualaikum 

ntahla .. tapi keputusan PMR jhae agak memuaskan la .. x la teruk sangat .. tapi msih x cukup lagi hurm yg penting jhae lulus .. x caya la juga jhae dpat B bagi science dan math ... hurm memang dah laam jhae tunggu .. x sangka .. legaaa nyeee ......

INI SLIP

INI SIJIL PENTAKSIRAN

soini je yang temampu jhae buat .. tapi jhae syukur sgat ... sebab lulus walaupun x dpat A .. hurm x pe .. I'LL DO MY  BEST .. x pe SPM msih ade .. nanti jhae ak truskan berusaha ... bak kata pepatah korea hWAITING !!! btul x?


SKRANG KPOP TIME .. korang tau tak tadi masa jhae balik dri amik result jhae pergi kdai POPULAR kjap .. TIBE2 ternampak MAJALAH KLIK .. so tringin nak beli .. tapi x de citer pasal B2ST pun .. so just tgok muka depan .. tpi jhae x prasan .. tgok2 punya ternampak JUGA B2ST .. die cite B2ST ANTARA ARTIS KPOP YG SERING KE MALAYSIA ...x caye tgok nie ...

KORANG CUBA BACA YG JHAE TANDA MERAH TU ..

Tgok ni plakk .. yg MERAH TU .. 

B2ST adalah ARTIS KPOP yg SELALU DTANG KE MALAYSIA .. x sangkakan ... jhae ingatkan SUJU tapi SUJU baru 2 kali je .. tpi JHAE dah agak dah sebab .. mreka sndri kta .. dalam bnyak2 NEGARA ASIA .. mereka paling SAYANG skali MALAYSIA N JAPAN .. 

oke itu je bubye

You Might Also Like

3 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !