Sekian Lama :)

Saturday, December 10, 2011

Anyeung haseyo dan Assalamualaikum ...


Mian ~ sbb jhae dah lama x update .. sedar tak sedar .. follower jhae dah lebih dari 100 dah .. gomawoo .. jhae bukannya x mau .. nak post cuma .. sibuk ngan keje je ... apa2 pown .. skrang nie jhae rasa sronok sgat dah x macam dulu lagi ... sebab  beast dan b2uty semua sentiasa teman jhae ....saranghaeyo b2uty n b2st ... hri ni jhae ada la beli CD ori NAUGHTY KISS... nak tgok ?
jhae beli CD nie dkat POPULAR .. rancang x mau beli sebab mahal sgat RM 99.00 tapi sbb tak than kat rumah duk tgok CIPLAK pnye .. slalu je sangkut2 .. mcm haram lagi ... :( takpe sbb cite nie best JHAE habiskan 99 henggit utk belinya ... daebak !!!! x?

AMIRAH AFIKAH !!!
oke skang kita nak cite pasal AMIRAH AFIKAH .. korang kenalkan ???!!! kalau kenal bgus kalau x truskan baca ... ntahlah jhae pun x brani nak kata apa2 psal pompuan nie .. betul ke dia kutuk kpop ..atau dia ni cma kene fitnah ... so ... bgi kpopper diluar sana .. jgn la sesuka hati nak maki dia sebab koang pun x pasti betul ke pompuan nie yang kutuk kpop .. sbb ada yg kata dia kene khianat a.k.a. fitnah ... memang la jhae pown x leh tahan .. sbb dia ltak gambar YOSEOB .. tapi korang wat donno je lah .. tunjukkan dkat anti kpopper's yg kita nie tak kurang ajar macam mreka ...


BIRTHDAY JUNHYUNG!!!
Korang tau x? birthday junhyung 19/12 ni lagi beberapa hari je .. grup MYB2UTY ada wat party dkat KLCC tapi syangnya JHAE  x dpat hadir sbb tarikh 19/12 tu jhae memang sibuk ... 
1.nak hantar ANAK BUAH jhae masuk POLITEKNIK ~PERLIS~
2.nak g IPOH nak tgok MAK SAUDARA jhae jalani PEMBEDAHAN ..
so rugi je x dpat pi .. tapi x pe .. thun dpan masih ade .. sorry joker :(

TROUBLE MAKER IN MUSIC BANK !!!
haha memang daebak !!jhae memang suka sgat couple HYUNA NGAN HYUNSEUNG tu .. memang sesuait sgat BAGAI PINANG DIBELAH DUA .. tpi sian plak dkat LEE JOON ... HYUNA nak ltak dia kat mana ? papew pown ... mreka memang terbaik r.. sbb bru je masuk MUSICBANK dah duk CARTA 15 ... 

FANFICTION ...
jhae dah lama x update FF jhae ... x pe tunggu la .. jhae nak update dan jhae yakin .. korang mesti suka jalan citer tu ...

itu je lah jhae nak discus ngan korang hari nie kalau ada pape nak tnya atau komen .. mcm biasa LEAVE UR KOMEN .. dn jgn lupa LIKE POST INI :) 

You Might Also Like

0 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !