Lastday !

Monday, October 03, 2011

dadada....aku kluaq p parkson cari buku mmajalah epop dan klik walaupun smalam aku datang dah tpi kedua2 buku tu x de..hehe actualy ak nak beli usb kabel tuk tefon aku .... snang la sikit ak nak masukkan lagu korea ke ...gambar beast ke dalam fon ak x yah la nak bwa keluar memory card ...


dalam parkson ak pa la satu kedai fon p tnya dia ada jual usb kabel x? dia kata ada ak tnya harga ..50 henggit ..erk .ak kta hurm xpe r..time kasih ..semua kedai ...dalam prkson ak dh ..last ly ak nak tgok kat sunway la ...p la satu kedai jer dia ada jual harga dia 18 henggit je siap ngan kotak dan cd lagi ...nsib bek la ak x blik kat parkson tu ...hehe..

haha ni poster yang ak dpat dari majalah epop cina yang aku beli semalam ..actually ak x fham apa yg tulis ak cma nak poster beast jer ..hehe ...cute kan3 ...besar juga posternya ..hehe LIKE tau anyeung !

You Might Also Like

0 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !