NAEGA JEIL JAL NAGA I

Tuesday, October 11, 2011

Assalamualaikum 
&
Anyeung !

aku pn tak tau nak post apa hri nie tapi aku nak g tau satu lagi perkara yg aku nak wat lepas PMR ..aku nak delete balik friend dalam fbook sama macam aku wat dulu tapi kali nie aku nak delete yg antis kpop jer ...

PERISTIWA 1;
oke berkenaan hari ...aku rasa bersyukur sgat aku slalu ingat aku yg paling malang skali dalam dunia nie tetapi ada yang lagi malang dari aku ..contohnya kalau aku ada msalah persahabatan ..tapi sorang kwn aku nie ada masalah keluarga . maaf ak x leh g tau namadia sbb kena jaga privasi dia juga ... dia ada masalah lah ngan parent dia ..hari ak sndri tgok parent dia sanggup malukan,buat,musnahkan harapan dia di depan mata aku sendri ..ak tgok macam nak marah je parent dia tapi ..aku sapa la mana layak ...so ak diam je aku tgok kwn aku tu nanggis je ..ak pun p la pujuk blik bagi smngat kat dia ..harap la dia dpat harungi ujian nie ...sbb tu la ak bersyukur sgat sbb ak x de problem ngan parent aku ...

PERISTIWA 2;
oke kak dan mak ak ajak p billion aku pun ikut r skali ..bila dah sampai kat sana ..ak kta la malas nak ikut ak nak duk dalam keta je ...aku ingtkan kejap je korang tau tak dari pkul 5 sampai 7.30 ak duk dlam keta duk tungu mreka ...huh ade ke tak hangen !!! ... pastu ak nak minta la lpas blik dari billion bwa p tesco kjap tapi mreka kta x lrat nak p dah ..lagi la aku hangen !!

PERISTIWA 3;
hurm ...msa mak ngan kak ak p msuk dlam billion ak kluar la dari keta kjap p kedai buku nak cari majalah epop kut2 la ada poster haha BINGO ..aku cari ada tapi chinese punya la ..hurm takpe demi beast aku beli la jug ..ala bukan mahal pun 2 henggit je ... pastu aku rancang ..balik dari billion nak p tesco plak nak tgok kedai buku kat sna manala tau ada majalh epop malay punye ke KILK ke ..bleh la jgak tapi mak ak tak mau tu la ak mrajuk ngan dia tu hehe .. (gile x)

WOW pposter BEAST aku dah bertambah ..hehe truskan mengumpul ..yup :)




PERISTIWA 4; 
haha yg nie pendik skit ...dsbabkn ak mrajuk ngan mak aku .... ala mana kau tak mrajuk 'aku sngup tunggu mreka dari pkul 5 sampai 7' tapi bila aku minta nak g tesco kjap mreka tak mau p ' tak ke hangen di buatnya tu yg ak majuk sgat ..so malam ni aku tak mau tgok K-POP Hitz kat astro Hitz nagn mak aku ..so ak pun kena brkorban tak yah tgok kpop hitz untuk malam nie je ...
itu je the end ...

ASSALAMUALAIKUM 
&
ANYEUNG 

You Might Also Like

0 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !