FIKSYEN PEMINAT PERTAMA AKU

Friday, October 21, 2011

nak tau sapa kacang tu ...kacan tu aku la ...sebab aku ashik duk update ..blog ff aku jer blog aku yg asli ak x update langsung ksian kat die ..k skrang aku dah update ...dan aku rasa gembira sangat sebab ff pertama aku dpat bnyak sambutan dan pujian ...FF pertama aku bertajuk ...

LOVE STORY BETWEEN JUNHYUNG ANG LILY WOOHYUN
ff aku nie ada tiga part yg berturut2 ..so kalau korang tringin nak baca atau memang nak baca ni aku bagi link dia ...

LOVE STORY PART I

LOVE STORY PART II

LOVE STORY PART III (EPISOD AKHIR)

ramai org baca ff aku dia kate cerita dia sedih ...serius aku tak tipu ..bila aku sndri baca balik apa yg aku ak sndri balik yg nak nanggis jadinya ..(feeling terlebih )






oke kalau ff pertama aku tentang Junyung dengan lily ..lpas nie ..aku akn truskan ff aku tentang Yoseob pula ..dan ******** nak tahu siapa perempuan yang akn aku guna nama dia untuk jadi heroin dalam ff ygakn dtang tunggu jer ..k ..harap sganta korang like dan follow aku ..kalau nak bagi komen fuh lagi bagus ..KAMSA hamnida ...



NI GAMBAR TEMA .... FF AKU ...
Part I



Part II 


Part III

You Might Also Like

0 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !