Raya Pertama (2011)

Wednesday, August 31, 2011

Pak Aku ..

Kuih Raya Umah Aku

Hall umah aku ..
Hall Umah aku ..


Bahagian DJ

Anak Jiran Sebelah



Raya Kat Umah Farhana

curi Snap2 skit gambar 

Adlina Tgah Rajin Wat Keje


Ni Pown Nak join Curi SNap  gambar ...

Ada org nak datang ...
Tengah Dok Risau Sesuatu 

Ramai jga yg datang umah Farhana


Sembang Hal Agama ...


Kesmpatan lagi...
Adlina 

Keluarga bahagia 1

Keluarga Bahagia 2


Oke tetamu lain dah balik tetapi aku masih disana
Maruku buatan tangan Farhana ..SEDAP ...

Online la plak ..

Sedondon 1




Sendondon 3


Sedondon 2
Mengila 
Kebangaan ...

Mengila 2




Anak Malaysia 2
Anak Malaysia 1





Wnita Melayu terakhir ...
hari ak raya kat umah aku la dulu ..lpas tu aku p raya kat umah farhana ..memang best la ...raya kat umah farhana tu lama betul aku p ...dh tu bkan aku p sorang ak p ngan kak aku ..kak aku dok sembang ngan pak farhana macam dah lama kenal ho ....mula sembang pasal raya2 ..lpas tu keluarga , politik ...last ceramah ...haha best apa2 pown (FARHANA PAK HANG MEMANG SPORTING GILA ) nak dekat 3 jam aku duk kat umah depa ...hehe ...tu bkan nak rya rmah kwan dh bunyi dia macam nak raya umah sepupu sepapat ..hehe ..ni ada sedikit gambaq aku nak kongsi kat korang .. ..harap korang enjoy ..n ak nak korang LIKE le ..sbab penat aku ltak gambar bnyak2 tpi korang ttak like sedih aku (ayat x boleh belah) k ..SELAMAT HARI RAYA...DAN MENYAMBUT MERDEKA ingat HARI RAYA UNTUK DIRAYAI HARI MERDEKA UNTUK RAKYAT ..


Maaf Lah yew letak gambar berselerak tak susun ..hehe ...


Terima Kasih Daun Keladi ,
Esok Lawat Lagi ,
Jangan Like , 
Kalau FOLLOW lagi baguih ...tengss...

You Might Also Like

0 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !