HaRrY pOtTeR tHe dEaThLy hAlLoW (PaRt II)

Wednesday, August 17, 2011

ho hri nie memang best,enjoy n everything ..cita dia cam ni pgi tdi aiman sms ak dia tnya nak p mna ke hri nie ..aku pown apa lgi trus tepon dia pastu aku ajak dia p parkson tgok harry potter ... aku sruh dia mai pkul 2 tpi klu dia nak mai awal pown xpa tpi mai umah aku ..pastu dia kta oke n then pkul 11 smthing dia pown sampai ...dia masuk la dlam umah aku ..pastu ayah aku ajak p permatang pauh kjap ada bnda yg nak buat ak pown ajak aiman ..skali ...mcm jdi msa tu (x pyah cerita la kowt go straight to the point la) lpas tu aku amik duit siap2 pastu p la kat parkson ...dah tempah tiket ... n then p la ronda kat sna lpas tu p kdai game kjap ..pastu ronda2 lagi n then angan kjap pastu main game ... dh pkul 4 bru kmi msuk dalam wyang ..kmi dok hall no 3 ...memang enjoy ..gila cerita ..cerita ni la paling best yg pernah ak tgok ...fuh ...rugi klu x tgok ..kepada Hanna , Azlyn dan beberapa org yg sebelum ni rancang nak tgok harry potter hri nie RUGI KORANG TAK IKUT SKALI TAU !!! ...daa ... tu jer ..sblum tu aku nak cite ..lpas jer cita tu abis aiman nampak ada org tnggal tepon NOKIA kat tempat duduk depa ..(this is the best part) aku pown p la amik tepon n then apa lgi sruh aiman p jual la ..dpat gak duit .. haha ...daa....satg ak sambungb sebab nak berbuka nih bye ...

You Might Also Like

0 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !