INGAT KORANG JE KE NAK RAYA ?

Sunday, August 28, 2011

Ingat korang jew nak raya ? kucing aku ni pun nak raya juga nama dia KATYOME BT ABDULLAH . dia bru balik dari sunway dan parkson dia p kdai kosmetik sbb tu yang jadi sejelita ini ..

cat , make up , cute
ini gambarnya sebelum di makeoverkan 

dan ini pula 


cat , make up cat
haha jgan terkejut ini wajahnya selepas di makeoverkan 

haha lpas ni Katy boleh la masuk CAT NEXT TOP MODEL silap hari bula tyra bank pun letak jawatan apa ..sbab kalah dgan katy haha ...jgn lpa lik au ..pnat2 Katy p makeover korang tak like ksian kat die like tau ...klu lgi baguih FOLLOW JE ..k salam ...

You Might Also Like

0 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !