KISAH HARI KHAMIS !

Thursday, August 25, 2011

     Hari ini macam biasa aku pergi sekolah , tetapi hari yang dahsyatnya hujan tak berhenti dari aku pi sekolah sampai la aku balik ... huh so msa ak nak p skalah aku pakai la sweater ... sebab nanti mesti sejuk punyalah ... bila dah sampai macam biasa tpi aku lebih semangat nak belajaq ... masa sivik kami tak belajaq so aku pi duduk kat tingkap paling hujung sekali pastu termenung lama2 ....(hobby aku bila tak ada kerja selain buat latihan , buang masa betulahkan) lpas tu agam pula masa ni kami kena p surau ...


     oke bila p surau aku tak tau nak buat apa ..aku pon dok la termenung sorang2 ... lepas tu beberapa minit kemudia adalah kawan lama aku yg prihatin dia mai la sembang ngan aku ... iaitu ISMI DAN SHAHRUL . kami punya dok sembang tiba2 ciksu sakthi pown datang dia bawa ramai pengawas . DIa nak buat spot check kat lelaki jer yang bawa handphone firstly tak jumpa pastu bawa la semua lelaki islam kelas 3A DAN 3B p bili guru disiplin lelaki ... aku dah mula risau tkut nak buat spot check gila2 ... huh kami kena tahan tak buleh balik selagi salah seorang dari kami mengaku yang dia ada bawa handphone ... terpaksa la aku yg x bersalah dan tak ada record buruk ni kena tahan dalam bilik disiplin tu ..masa tu aku ngan tak tahu apa2 pown terpaksa la kena tunggu dlam bilik tu ...

     loceng dah bunyi tapi kami masih kat situ lagi sbb ckgu tak lpas kami keluar . so punya dok Tunggu ... akhir sekali ada anonymous ni mengaku jga ... huh last2 kami yg tak bersalah ni pown di lepaskan pulang ker rumah ... huh .... dah la hujan lebat ... habis basah lencun ...

     lpas skolah dlam pkul 6 gitu kna p tushen inotek ... hari cam biasa belajaq tapi entah kenapa tiba hari nie dari skolah sampai tushen aku semangat nak belajaq ..semua esay mr SU bagi akuu siap ..haha ...apa2 pon sampai di sini lah report saya hari ini sekian terima kasih .

Terima kasih daun keladi , kerna sudi  lawat blog ini

     

You Might Also Like

0 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !