Me 2 Day (HAPPY BIRTHDAY)

Friday, March 30, 2012

Anyeung ....

skrang ak nak cite pengalaman ak hari ni .. dari pagi tadi .. hri ni hari jumaat so pagi tadi mesti ada bacaan yasin bermai2 di tpak perhimpunan sekolah ... lpas tu belajar kat kelas macam biasa ... MASA dalam kelas aku .. ada stu kumpulan perempuan ni bagi tau kat aku yg KIM BUM dari 'BOY OVER FLOWER' dpat penyakit ARTHRITIS ala maca, GOUT la ... mula2 ak x per caya .. tapi diorang sndri tunjuk kat ak paper METRO x silap aku .. 

bertapa sedihnya aku ....dia aabnag ak yg ke-11 yg ak minat .. syangnya .. dia masih muda lagi tpi dah ada penyakit tu .. ak tgok gmbar die .. hur kesian laaa ....

tu kisah psal KIM BUM skrang ANJING pulak..

masa ka balik sekolah .. kak ak citer dekat jejantas dkat dgaan rumah aku ade anjing kene langgar tpi x de sapa pun nak layan dia .. dah 2 hari dah .. dia terbaring kat situ je .. TAPI dia masih hidup .. sbb dia akan mengalak skali skala .. ak tgok pun kesian .. so kami tefon MPSP iaitu majlis perbandaran seberang jaya .. suh dtang ambil anjing tu ... ksian dia .. kaki patah , x leh jalan 2 hari x makan ... walaupun hanya anjing tapi binatang tu pun ade perasaan .. sbb dia x buang anak dia dalam tong sampah .. MACAM MANUSIA !!!!

kisah anjing dah habis skrang cite pasal KimBum balik ...

pada tarikh hari ini juga .. 30 March 2012 ..  lepas cite MUSIC BANK .. ak tgok sebuah citer WORLD DATE WITH KIM BUM .. ade 5 orang terpilih untuk pergi ke korea untuk berdate dgan KIM BUM .. antaranya .. orang warga MALAYSIA _NADIRA , thailand , vietnam , filina , singapura .. snang nak kata perempuan MALAYSIA tu memang beruntung gile r.. dat jumpa KIM BEOM kat korea plak tu .. INGAT SENANG !!! ...

oke tammat ~~~ BUT SEBELUM itu ...ade lagi satu ...pada tarikh hari ini juga 

30 MARCH 2012

SELAMAT HARI JADI LEE GI KWANG 
HAPPY BIRTHDAY LEE GI KWANG 
SAENGIL CHUKKA HAMNIDA LEE KI KWANG 

hari ni adalah hari jadi LEE Gi Kwang .. so sbb tu la hari ni ak excited sgat ....semoga dia panjang umur , dan terus menjadi ahli kumpulan B2ST .. semoga berjaya .. dan ak harap dia dan GANG dia datang mealaysia ... Amiiinnn ....

Selamat Hari Jadi HYUNG !!!

You Might Also Like

0 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !