Kalau Nak Baca Dipersilakan ... Kalau Tak Mau Baca JUST GO ....

Monday, April 02, 2012

Anyeung ...

hri sebab ak tulis tajuk ni sebab .. ak nak citerkan pengalaman ak HARI INI kat sekolah ... 

kat sekolah hari ni ak rasa HAPPY , ntah la ak memang rasa happy giler la mungkin sebab hari ni adalah hari B2ST yang ke 900...tapikan ... happy tu kejap je .. tetiba ak rsa semacam ja .. ntahla .. rsa macam ade yang x kena ... awan palk ashik mendung je ? adakah tanda aku nak mati dah ? wallahuallam ...

Balik2 umah 1 family ak x de ergi Econsave .. so ak tinggal sorang je kat umah ... bertemankan lagu B2ST yang best2 ... but ak rsa masih x senang hati ... ntah kenapa .. ak rsa mcm ade perkara buruk nak berlaku ... ya allah tenangkan lah hati ku ini ya Allah ...

Korang tolong doakan supaya xkan tejadi apa2 kat ak n family ak ye please ... 
time kasih bnyak :)

You Might Also Like

0 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !