Reunion Party Kelas 2 Bestari (SMK SJ)

Saturday, April 21, 2012

AAnyeung Haseyo .. 

ak nak citer baru2 ni .. kelas ak msa form 2 nak buat reunion party ... iaitu pada tahun 2010 ... ak la kepala nk buat reunion party ni .. sbb duit kelas msa form 2 tu masih ada bnyak lagi dlam 50 lebih la .. ak bincang dgan budak kelas ak msa form 2 tu .. mreka smua sspakat nak makan KFC tpi dgn syarat kene tmbah lagi 2 ringgit kalau x .. x cukup la nak makan KFC ... 

ok .. semua dah stuju .. ada yg dh bayar dan ad  yg x byar sbb x dpat p ... yg dpat p angarannya lebih dari 10 dan kurang dari 20 ... msa smpai je kat tmpat KFC tu .. smua binggung x tau nak makan apaa .. ak tnya diorang ade yg nak beli bucket .. tapi ak rsa nanti mesti ade yg x stuju sbb mngkin ade yg dpaat lebih ayam dan ade yg dpat kurang ayam .. ak beli la yg snack box ja sorang satu ayam , french fries .. bru adil ...

tapi bilaa dah beli ape smua .. ak trus la bgi kat semua yg dah smpai kat situ .. tapi ak kena pegi pasific sbb nak men bowling bukan saje2 tapi ade perlawanan juara bulanan .. kalau2 saja2 ak pun x p ... tpi ni penting sbb tu la ak kene p ... 

ak tinggalkan la baki wang yg tinggal pada satu grup prempuan kat klas ak ni n.. suh diorang handle ... ak ingat dah oke dah ... esok2nya bila p skolah .. ak dgaq perkataan ni .' WEIH FIDUIH HANG NI MEMANG X BERTANGGUNG JAWAB LA ... HANG TAU X SEMUA CUKUP MAKAN TAPI X ADE AIR ' kat depan orang plak tu punya la malu ak dibuatnya ... ak gtau  .. kan ak dah kta memang la amik snack box xde air .. tapi adil sbb smua dpat satu ... 

lagi pun .. AK X PERCAYA KALAU DIORANG KATA X DE BAKI LANGSUNG duit kelas yg tinggal kat diorang ...mesti la ade x kan habis semua kowt .. beli la air botol coca cola ke f & n ke 100+ ke , revive ke botol besar punya lepas tu guna la cawan bagi sorang satu ... xkan la yg tu pun ak kna handle kowt .. kn ak dah suh diorang yg tlong hndlekan .. kan ak dh kta ak kna cpat pegi Pasific nak men bowling ...

x pasal2 je .. sejak hari tu ak x cakap SEPATAH pun dgan geng perempuan tu semua ... caeihhh ingatkan lepas p REUNION PARTY supaya dapat mengeratkan lagi silaturahim ak dgan diorang .. tapi lain yg jadi smpai jumpa x tegor langsung .. kalau tau jadi mcm ni ... x buat REUNION PARTY tu lagi bbgus ... x de sapa nak gaduh dgan sapa ....

pada mereka .. ak bukan nak kutuk koang tpi .. xkan la nak slahkan ak kowt perkara kecil ni .. lgi pun ak dah suh koang pikulkan taanggung jawab ni kan ? so pandai2 la koang pikir nak beli air botol ape je la perisa pun pastu bagi2 kat sapa2 pun ... 


You Might Also Like

0 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !