Let The Volume Up / Biarkan Nadanya Tinggi ...

Wednesday, April 18, 2012

Anyeung Hishimnikka !

selamat sejahtera semua .... dah lama ak tak post ... oke
ak nak bagi tau ak rsa dalam masa dua minggu ak , ak p skolah x blaja papa langsung .. dari minggu lepas smpai minggu ni ... sbb 

 sbb minggu lepas .hri rabu cuti hari yg lain2nya ckgu ade yg x datang .. dan pada minggu ni plak .. ak memang busy giler sbb ak bertugas tuk menjaga pameran experiment physic untuk minguan matematik dan science ... , aku juga kena handle satu kelab komputer pasal ak kan pengerusinya , dan ak kena masuk pertandingan wat WAU bulan ... , latihan choral speaking , latihan sofbol.. tgok aktiviti ak dlam minggu ni sebokkan .. x de msa nak study .. minggu depan pun dah ade aktivit len yg ak naak buat .. psal PRS ...

Jadi .. hari sabtu ni .. ak kena handle untuk jga gerai dan menaja gerai  KELAB KOMPUTER sbb sbtu ni skolah ak ade hari kokurikulum/hari kantin .. so kelab kamii nak jual air dan dadih ... harap laku .. semua habis di jual (koang semua doa2kaan la tau ) amiiinnnnn .....

hehe KPOP time's

~hehe stiap pest ak mesti ade unsur KPOP .. kali ni ak nk g tau .. tgok x lagi video VOLUME UP-4 MINUTE ... best kowt .. dia macam lebih ke area VAMPIRE skit .. dan style giler .. mreka semua jadi cantik2 gile .. x mcam lagu MIRROR MIRROR .sbb ni lagi cantik .. nak tgok .. ak ade bagi link .. tgok tau .....


heh tu just gambor intro je ,,, ni btul punya vedio ....


You Might Also Like

0 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !