Kill That Love ( ELF 4 )

Friday, June 01, 2012

Anyeung Haseyoooo ...

WOW .. dah sebulan lebih dah .. ak x post kat dlam blog .. sbb aku MALAS giler nak type dohhh .. nih musim cuti pun ak brat tngan nak post kat blog ... tpi hri ni ak ade mood yg agak rajin .. tu la yg berminat nak post tu ...

Aku nak post Gambar ..... je lah ... pastu ak citer skit2 berkenaan dgan gambar tersebut k ?

Ni Mikail Arami .. kawan baru aku yang agak menyusahkan
walaupun kadang2 sonok duk ngan dia ...

Ni plak umah kawan ak ... nama dia SAMANTHA .. die
duk umah Condo ...



Masa cuti .. ak dgan mikail duk p umah sam .. main Scrabble dan mandi kolam renang ...


GWA ...

Ak rncang masa cuti ni nak p .. BUKIT MERAH dgan Mus dan Shafiz (kwan ak) kalau x nak ajak MIkail skali tapi die p KL .. x pa la .. so punya la duk rancang nak p BM tu .. tibe mcm msalah plak yg dtang .. so x jadi plan .. rsa nak tergelak pun ade juga .. sbb plan2 dari bulan FEBRUARI .. tu .. tpi bila lgi beberapa hari je nak p .. x jadi sbb ade msalah yg tertentu ....

Dan lagi ...

Masa cuti ni ... kan x dpat p BM kan ? so ak rncang nak tgok MEN IN BLACK dengan . SAMANTHA , IVAN dan adik SAMANTHA namanya SHAUN ... ni pun satu nak tergelaknya ni ... rancang dah seminggu .. nak tgok wayang citer MIB tu .. tapi bila dah rancang .. dan dah duk kat depan kaunter tiket wayang dah .. tiba2 terpaksa .. tgok citer THE AVENGERS ... sbb tiket MIB dah nak habis (senang cite) ... lagi pun tmpat duduk semua kat depan2 je .. so tgok THE AVENGERS .. dah tu ak dah tgok dah citer tu mujurla .. sam , ivan dan shaun x tgok lagi .. tapi ak x kesah walaupun membazir sbb tgok citer wat kali yg kedua kat panggung tapi .. ak rsa puas sbb citer tu memang SYOK HABIS !!!

AND more ....

haha .. disebabkan .. x tau nak wat musim cuti ni ... ak wat keputusan nak tgok DRAMA KOREA je sepanjang hari nie ....... first drama ... dah habis dh sbb ak tgok dkat ASTRO .. tajuk die A LOVE TO KILL ...




serius .. weyh aku suke citer ni .. sebab die lain skit .. mcm titanic .. tapi citer titanic pun x macam ni .. sbb ni cinte TIGA segi .. kisah cinta ni telah membunuh sorang demi sorang .... akhirnya ending citer ni .. dua-dua pasangan ini mati .... ending die memang sedih ... kowt .. sbb tu la ak kta x mcm citer len .. ending semua bahgia .. ni ending dlam perpisahan .. mcmc KEBAHAGIAAN DALAM PERPISAHAN ... sbb tu la tajuk dia A LOVE TO KILL ... actually citer ni ak tujukan pada kawan ak .. sbb situasi die hampir2 seperti dalam citer ni ... RAIN - berlakon dalam citer ni ....

Ini plak DRAMA YG KEDUA ....


haha .. koang mesti dah taukan citer ni ? haha BOYS OVER FLOWER !!!
ini adalah kali kedua ak tgok citer ni .. stakat skrang ak dah tgok baru episode 10 ... ak tgok dgan SHafiz (kwan ak) ... serius aku ckap .. citer ni the BEST DRAMA EVER yg penah ak tgok .. even citer A LOVE TO KILL tadi pun x seronok mcm citer ni .. sbb .. citer ni KONFLIK die memang bnyak .. dah kisah sedih dia lagi la bnyak ... ak ingat lagi .. ak tiga kali nanggis msa firstime tgok citer ni .. msa tu episode 13 , 22 dan last skali 26 ... F 4 the best .. FLOWER FOUR !!! 

actually bnyak lagi penerangan ak .. nak citer msa cuti ni .. tapi ak malas nak type .. sakit jare .. hehe ..

satu lagi berita PENTING ! ak nak bagi dkat semua B2UTY yg bca post ni .. ak dpat tau ... B2ST nak wat album baru ... pada tarikh 7 hari bulan 6 .. dan teaser die akan keluar pada 4 hari bulan 6 dua ribu dua belas .... ini just apa yg aku tau .. dan x pasti lagi .. ak harap benar2 la berita ni .. dan satu lagi .. tajuk album yg akan kuar tu nanti dgan izin tuha .. tajuk die OVERFLOWING TEARS/limpahan air mata .. ak hrap album kali ni lebih HOT dari FICTION .. yg terdahulu tu .. dah ak hrap APA YG AK KTAKAN NI BENAR2 BELAKa ...

You Might Also Like

1 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !