B2ST & 4MINUTE & BTOB

Sunday, March 25, 2012

Anyeung Haseyoo ..... 

alahai jangan la pening .. tajuk ape yg ak tulis nii ... Binatang tu BEAST ...Empat Minit tu 4MINUTE .. dan dilahirkan untuk menewaskan tu BORNTOBEAT or BTOB ...

aku nak bagi tau ak ckup minat ... ketiga3 kumpulan ni ... tpi dlam topik kali ni ak nak terangkan lebih kepada 4minute dan BtoB .. x mau nk trang psal B2ST sbab dah bnyak sgat topik2 yg terdahulu yg ak trangkan pasal b2st .. walupun duk ulang bnda yg sama tpi berlainan tajukk ....kan ?

4Minute .._.. ak rsa kumpulan perampuan ni yg terbaik tau x kenapa ? sbb lagu mreka2 kbnyakkan bnyak unsur2 ganas ... maksud aku ganas tu bukan unsur $#@$#@ . tapi lagu mreka tu mcam rancakdan rock gile .. bukannya macam SESETENGAH kmplan len lembut , gedik , gatai merla dan hampaih sbb suara tak tara mana sgat pun ...
tgok ni la 4 minute ..




oke baiklah .. kalau koang tgok semua video ni mesti koang tau .. kan maksud ak ganas ape ,, cra diorang menari .. memang lincah , suara mreka memang rock... dan x la GEDIK sangat ...

BTOB .._.. ini yg terbaru junior atau adik kepada B2ST dan 4MINUTE .. ak dah tgok dah muka mreka semua ... tapi ak rsa mereka tu X LAH HANDSOME sgat ... tapi suaramereka MEMANG BEST !! ak yakin mayb one mreka akn jadi terkenal macam B2ST dan kakk mreka 4MINUTE ...nak tgok ... selingannya .....



dua lagu ni single pertama diorang yg gempaknya lagu ni dah buat ak suka dgan mereka .. mksud ak kali pertama ak dgar lagu ni ak dh suka dah dan dah minat dah kat diorang sama mcam FICTION dan on rainy days firstime dengar terus suka duk ulang setiap hari wlaupun lagu tu dah lama dha hampir 10 BULAN ... tapi bgi aku lagu tu the best song EVER !

that all

You Might Also Like

0 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !