Minggu terbaekkk !!!!!!

Tuesday, October 30, 2012

Anyeung haseyooo...
Ohhaiyooooo.....
Good evening .....
Minggu ni ak nak crite ... tentang apa yg ak buat... so , lepas je ak balik dari kem CABARAN MUTIARA JEMPUTAN ASEAN KE 8 2012 ...
Ak ashik boring je kat umah so setiap hari ak p parkson a.k.a. SUNWAY ... lepak kat sana ngan buddies2 ak ...
Kwan2 kat kem ak .. mreka rncang nak wt reunion kat sunway hari sabtu lepas 27/10/2012 ... yg tergelaknya 6 org jer yg dpat dtang .. sedih ke x sedih ? Tpi papew pown kmi enjoy hri tu .. kami mkan pizza , ambil gambar , jalan2 , sembng2 , men game dan karaoke ...
Ni ada skit gmbar yg ak nak tunjukkan... alang koang dh baca dah post ni like tau .....






You Might Also Like

0 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !