Perjalanan KE PULAU paNgKoR ....

Tuesday, October 23, 2012

Go0d Evening ...
Anyeung Haseyo ...
Ohayo ...
li Hao ma...

Sudah berbulan ak tak post kat BLOG ak ni .. last post ak .. waktu raye hri tu ... ok fine .. skung ak nak critekan pengalaman pertama aku p PULAU PANGKOR ... sronok kowt .. ak dpat ambil bnyak gambar ... ak p ngan Mak , Kak n abanG Ipar aku .... Yg lebih gilanya .... msa ak p holiday ni .. waktu minggu tu adalah minggu peperiksaan ... gile x kegilenya ?  orang p study dulu lepas exam baru la nak pegiy holiday tapi ... ak holiday tgah dalam minggu exam ... ni bukan idea ak.. tapi abang ipar ak .. dia kata supaya dpat nak hilangkan stress la konon.. tapi x pew ape2 pun ak enjoy kat sana ... kalau nak tgok gambar .. ak da post kan ... dah habis bac , tgok n enjoy .. baca post ni .. jgn lupe LIKE tau ... :)


Ni masa di hadapan JETI PULAU PANGKOR


Ha ini FERRY yg akan ak naik untuk pergi PULAU PANGKOR tu 


WAITING for the Ferrry 


My sister n my brother in law





Ni adalah TEKSI yg akan bawa ak ke resort yg ak nak tinggal tu nanti ...



Sesampai je kat sana .. abang ipar ak suh bersiap nak pegi SNORKLING .. ak ngan x pernah snoRkling .. tapi memang best rr .. firstime snorkling .. ak nmpak mcam2 dlam laut tu .. ikan warna-warni , gamat , batu karang ,landak laut n bnyak lagi ...




Makan malam ...

Keadaan di waktu matahari terbenam ...

Keadaan di waktu malam ...



Ni lah resort yg ak duk tu ...

KESEMPATAN .. hehehe




CANTIK x ?

n satu lagi .. aku pegi sana hari SABTU .. bali hari ahad ... so kire 2 hari 1 malam jer .. itu pun ak sempat beli bnyak sgat key chain ..... 29/10/2012 - 30/10/2012 ....


You Might Also Like

0 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !