Tag Adlina !!

Friday, November 11, 2011


11 perkara tentang saya ...

  • Nama betul ' Mohamad Firdaus Bin Elias ' tapi suka orang panggil saya Jhae 
  • Saya seorang kpop boy ... saya minat beast terutamnya Yoseob n Joker/Junhyung termasuk semua  ahli Beast yg lain2 ...
  • Prinsip ' apa yang nak jadi , jadilah yg penting kita kene redha '
  • Anti's Rihanna , Lady gaga itu yang utama !!!
  • Saya seorang yang penyayang ... kalau x percaya boleh tanya sama adik-adik saya ... 'ain baharom,alyaraisya,hateem a.k.a. AJ , ct nadira dan ramai lagi ...
  • Cita2 nak kumpulkan lebih dari 10 poster beast kat bilik dia .. walaupun bru ada 2 je skrang nie :)
  • Slalu ikut trendy kpop 
  • TAK SUKA EMO GUY'S !!!
  • Suka sikat bulu kucing dia terutamanya yang bernama PUTEH walaupun dia cacat tapi bulu dia lebat dan dia sangat manja dengan Jhae belai skit je dah lena ..dah ...sayang PUTEH :)
  • Tringin nak belaja tentang hal kewartawanan 
  • Tak suka tido siang ... atau pun memang x leh tido siang ... biarla letih tara mana skali pun ataupun spanjang malam x tido tapi kalau dah waktu siang Jhae memang x bule tido x tau knapa ...
Oke Let's Start here ...this question from Saeng Adlina 

1.cerita serba sedikit pendapat hampa tentang blog aku ?

cantik dan sejuk je mata memandang sebab background die putih suci lagu kudus ..

2.hampa suka kucing tak ? tak suka ? kenapa ?

suka sangat ... tapi tak suka kepada orang yg tak suka dengan kucing alasannya alergi ..nih Jhae pun alergi juga dengan kucing kalau peluk sikit je ashik2 nak bersin ..alah tahan je la bukan boleh mati pun ...saja wat teruk2 ...

3.apa impian hampa yang dah tercapai ?

impian Jhae yg dah tecapai ialah untuk benci rihanna dan artis2 yang satu geng dgan dia ... actually dah lama dah Jhae cuba utk stop minat rihanna ... tapi susah la ... dan bila b2st dtang dlam hidup jhae semuanya dah berubah ... kamsahamnida beast :)

4.elmo or domo ?

Jhae x fham sgat soalan nie ...tpi klu wat pilihan Jhae pilih elmo ..kalau mengikut pilihan yg lebih Jhae suka ..Jhae pilih pikachu yg Joker/junhyyung pegang tu dlam almighty beast ...comel betul la ...

5.Minat kpop ? kalau minat band ape ?
                                             
 mestilah minat dan Jhae paling minat skali BEAST/b2st :)
  1. Beast
  2. ftisland
  3. 2ne1
  4. 4minute
  5. bigbang
  6. cnblue
  7. 2pm
  8. superjunior
  9. 2am
  10. shinee (cuma lagu lucifier saja )
  11. ze:a 
6.sapa current crush hampa ?

maaf x fham soalan 

7.berat dan tinggi hampa ?

sejujurnya berat 83 .. tinggi 180 ...

8.makan pebret hampa ?

sakae sushi dan sushi king .. n ramen ..

9.knangan dgan gf yg korang x leh lupa ..?

bnyak la juga ... msa tu kami pergi intenet cafe kat xpax sama2 , pegi popular sama2 , pegi tesco sama2 dan yg x leh lupa skali kami makan dkat meda slera di tesco sama2 .. haha kenangan dgan gf yg x leh dilupakan tapi skrang ianya dah musnah .. masa tu time Jhae form 2 ..

10.serangga apa yg paling hampa takut ?

actually Jhae geli dgan lipas bukan takut ... brani pegang lipas tapi geli bila tgok kaki lipas ...//welllkk

11.current hp yg hampa guna ?

C3

You Might Also Like

0 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !