Dashi Hanbeon !

Saturday, November 05, 2011

Assalamualaikum & Anyeung Haseyo ...
SOo Beast...

hri nie Jhae n satu family Jhae puasa sunat hari arafah ... hri ni Jhae puasa penuh ..tadi berbuka mkan sotong msak cabai hehe :) korang puasa x? hri ni .. rugi tau bagi sapa yg x puasa hri ni ..bgi yang dah tau bagus bgi yg belum tahu .. 'kalau kita puasa sunat hari ARAFAH ini seluruh dosa kita tahun lepasdengan tahun hadapan akan terhapus ..walaupun kita belum buat dosa lgi untuk tahun hadapan' ha cuba korang tgok bertapa tingginya mukjizat puasa hari nie ..so sapa yg puasa hri bagus la ..sapa yg belum tahun depan kalu panjang umur ..LAKSANAKAN ye :)

Hri nie Jhae langsung x rasa lapr sbb ashik duk dpan lappy Jhae ..je mana la ada rsa lappar hehe .. tapi Jhae duk dpan lappy bkan duk on je keje dia ..ada lah .. Jhae duk mengedit gambo ..dan cari toturial kat blog ..yg best2 ..

Hrini Jhae kat grup Beast is the b2st ada wat satu activity teke gambar ..ni salah satu sampel dia ... actually ada bnyak lagi .. gambar yg diberikan untuk diteka ..kalau korang nak p la join grup tu ..tapi yg penting korang mestilah kene minat B2st/beast ... kalau x mau join pun xpe ... kalau korang AHLI NUJUM YG BIJAK SANA ..sapa didalam gambar nie klu dia < mestilah gambar beast > 

Teke dalam ni ada 3 orang JEJAKA beast ..teke ...tau .jawab jawapan  anda dalam komen entri ini :)

You Might Also Like

0 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !