Minggu yg Penuh dengan Tangisan :(

Sunday, November 20, 2011



Anyeung n asslamualaikum

Actually minggu nie penuh denga tangisan dan kejutan bagi aku .. mana xnya aku duk tgok Drama Korea cite sedih .. ..  nak tau x cite ape .. cite PLAYFUL KISS .. aku tau la cite tu dah lama dah .. tapi cute ni memang sedih .. watak dia BAEK SEUNG JO & OH HA NI .. haha ak rsa memang susai mreka berdua nie berlakun .. sejak ak tgok citer ni .. aku jadi minat denga baek seung jo nie korang tau tak 

Tadi koranga da bacakan minggu yg penuh dengan kejutan kan ? ok sekrang aku nak cite .. MIAN ~ kepada peminat orag nie sbb ak ckap macam nie .. DULU AKU TAK SUKA *KIM HYUN JOONG*
tapi aku tak sedar langsung sikit pun pelakon citer plaful kiss tu yg aku minat tu ..alah BAEK SEUNG JO tu rupanya dia la KIM HYUN JOONG .. ak rsa macam nak gila .. rupanya artis yg aku x suka selama ni adalah artis yg aku minat .. haha memang klaka kan ? serius aku langsung x prasan muka BAEK SEUNG JO dalam citer playful kiss tu sama maca KIM HYUN JOONG .. aku ingatkan mereka tu lain .. rupa2 KIM HYUNG JONG ADALAH BAEK SEUNG JO DAN BAEK SEUNG JO ADALAH KIM NYUH JOONG argh !!! kalau korang x faham sudah la .. hehe ... sejak je aku tau mereka tu sama .. aku trus minat kim hyun joong trus .. hehe .. tapi dia x leh lawan dengan Kumpulan Beast aku .. dan dia juga x leh lawan dengan Yoseobia aku .. mereka lagi hebat ..apa2 pun beast tetap no 1 dalam hati Aku .. hehe



ha ini citer dia .. sapa yg dah tgok ? best kan ?


haha dalam 1 minggu ak tgok Drama nie .. sedih ada nak tergelak pun ada .. haha .. tapi smlam aku tgok memang nanggis la .. sbb dah smpai episod sedih .. memang sedih la .. tapi hari nie lagi sedih .. hari ni punya cite lagi sedih la aku tgok .. tapi bukan cite drama plaful kiss atau mana2 dram korea lain tau ..tadi aku terjumpa CD tajuk dia MEMORI TSUNAMI 2004 ..aku pun tgok la .. omoo .. mana tak nanggis ..ak tgok .. bnyak bangunan musnah ..rmai orang mati .. gile x nanggis ... haha .. apa2 pun memang daebak r cuti kali nie .. enjoy :)

You Might Also Like

2 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !