R F (rihanna forever)

Tuesday, June 28, 2011

hari adalah seperti hari yang biasa ...tapi ada perubahan sikit sebab mulut aku ashik dok kluar lagu lenka iaitu trouble is a friend n susah btul nak kluar lagu rihanna but it not ak dh x minat rihanna aku masih minat lagi kat rihanna tau sebab dya lagi cantik dari lenka so untuk minggu nie ... aku skip kejap rihanna ...k ... ne lagu satu aku dok geram ..kalau dulu aku minat LADY GAGA ramai yang kata cari la orang lain yang hang nak minat sebab dya tu satanic la tu lah terlebih seksi la ...sampai naik berang aku di buat nya ...tapi bila tahun nie aku minat rihanna ada jugak orang yang tak puas hati ...dok kata dya hitam la tu lah BURN pown ada ...haih ..takkan la nak suruh aku minat artis melayu kowt....ada tu ada la tapi x la minat sangat aku lagiminat rihanna oke ...

You Might Also Like

0 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !