Tired Day ...

Tuesday, May 06, 2014

Anyeung .. Assalamualaikum .. and hollaaaaa

apa kabar semua ? sihat ?
hari ni ak kerja night shift so boleh la bangun lewat ...
but im still need to wake early ... because my mom ask me to ..
Mak ak suh p tesco .. beli brang dapur ...
sbb tu laaa ...

hri ni ak kena wad juga suntikan typhoid ..
sbb supervisor ak nak .. so apa boleh buat ..
firstnya ak pergi klinik kerajaan , tunggu giliran punya lama .. last2 bila masuk bilik doktor
doktor tu kata "sorry la typhoid injection x available kat sini , try pergi private clinic or majlis perbandaran office" ...
and i was like " MOTHERFUU"  memang hanggen gilaa .. dah la hujan lebat !!!!
so pn balik la kena plak cari klinik prsendirian .. first ak p klinik doktor Marina kat semilang ..
ak p klinik dia sebab dia kan org melayu x la dia charge mahal sgat tuk suntikan ni tapi tau x brapa ?
RM 70 henggit tau dak !!! gila tui .. so ak cancel laa ..

then ak p la plak klinik Chong n Su .. tau x berapa ? RM 50 jaa ...
x sangka org melayu ni lagi cekik darah !!
kena cucuk ingat x sakit ka ?
memang x sakit pun hahahahha .. best kut kena cucuk (ak dah gila) ..

yg palIng geram skali kat kdai hri ni ..
habis semua basket kena serang dengan viki ..
dah tu x pasai2 basket ni kena basuh sbb semuanya bau mcm viki ..
ha penatnyaaaaa !!!

itu ja kot ak nak cita psal hri ni ... byee ...

You Might Also Like

0 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !