Hapi buffday and Hapi Mothers day ...

Friday, May 09, 2014

Assalamualikum ... Anyeung ... Holaaa ....


lama dah ak x post ... ada la dlam beberapa hari ...
sbb ak rasa penat n malaih .. heheheh

hri ni hari jumaat ... dan bulan ni bulan 5 ..
ak rasa bulan paling speciall dlam ton ni .. sbb bnyak buffday kwan2 ak ,termasukla family ak n aku skali huhuhuhuhu ....

today im off ... so ingat lpas solat jumaat ak nak pergi beli hadiah ... today ak beli 2 hadiah skali gus .... ak tau hadiah x penting bila nak beri penghargaan utk celebrate birthday yg penting ikhlas dalam mengucapkan 'selamat hari lahir' ...

tapi ak rsa x puas hati .. nak beli juga walaupn murah ... hahah .. hri ni ak nak bagi kat 2 org bff ak ... first ivan tinggol , second wawa ... 

walaupun birthday diorang dah lama berlalu atleast ak nak diorang gembira juga ....
dkat ivan ak kasi hadiah bow tie sbb dia nak jadi flight attendant .. ak tau nak jadi F.A. x perlu pakai bowtie .. tapi dia nmpak smart klau pkai bowtie ...

dkat Wawa pula ak kasi hadiah Donut coklat sbb ak tau .. kami dua org hantu cokelat ... so harap diorang gembira
even ak kasi hadiah murah tu .. tapi apa yg ak nak korang tau adalah yg ak ikhlas kwan dgan korang ..heppy birthday uguys .. lets be friend forever ...

hahaha tutup cita psai tu .. ahad ni mothers day ... ak dah beli dah hadiah tuk mak ak .. tpi x balut lagi ... korang dah beli ka ....
x beli pn tK pew yg pting korang jadi lah anak yg setia pada ibu korang aawww (amboi bagi nasihat kat orang tu) ...

tadi ak dpat sms psal UPU .. depa kata esok kluaq dah keputusanya .. x sabaqnya ....



ni dia wajah handsome dan cantik mreka bila dpat hadiah murah dari ak tu .. dan abaikan gambaq last tu ... 

You Might Also Like

0 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !