KBN (KELAB BINA NEGARA)

Wednesday, July 18, 2012

Anyeung ....... 

ok ak malas nak ckap bnyak ... pada tarikh 11-7-2012 merupakan hari pertama ak pergi kem yg smpai 3 hari 2 malam ... 

kem yg ak pi tu adalah kem KBN iaitu KEM BINA NEGARA .... memang best la pi kem tu ......... so stakat tu je ak nak citer ... kalau x ade bnyak lagi tpi malas just nak tunjuk bukti .. je .. ni ak ada sdikit gambar ...msa ak p kem tu ........

Ini bilik kuliah group ak dgan 10 orang lagi dari skolah yg berbeza   

Ini kawan baru ak dari sekolah Mengkuang ... dan masing2 ade gelaran  msing2 yg kalakar... gelaran ak dalam group ni ialah PROF .. sebab Facilitator ak kta muka ak ni mcam layak jadi seorang Profesor ... hahha

Masa ni tgah duk wat perbincangan untuk presentation kami .........







Ha ... yang Handsome ni .. Facilitator group kami ...die ni memang sporting memang syok giler r duk  ngan dia .......

Yg kat blakang Faci kami tu nama dia zahrul , gelaran dia kat sini Ustaz .. sbb memang sesuai dgan cara dia bercakap .. haha.........



Haa ... ni msa kami pergi masuk ke bilik lain untuk buat present kami kat sana ..........




Ni bersiap2 beratur .. nak pergi untuk sarapan pagi ........


Setelah sarapan ... kami kumpul kat sini untuk ambil sijil (ini adalh hari terakhir kami kat sini)


























Itulah pengalaman ak selama berada disini ........ memang sonok .. sbb ak bnyak blajar berdikari , berdisiplin dan dpat bnyak kawan baru dari sekolah lain ... memang syok ......gilerrrr .................................

You Might Also Like

0 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !