SEHARI SEBELUM SEKOLAH

Tuesday, January 03, 2012

Anyeung
&
Assalamualaikum

Kepada semua pembaca .. blog jhae …esok jhae dh start skolah …. So bnyak memori yg form 2 yg keene jhae lupakan .. kali ni nak SPM dh .. PMR dah lepas .. so skrang memang jhae kene pulun betul2 .. x mau nak main2 dah … jhae memang nak kurangkan guna lappy dah ..

Hari nie .. jhae pegi popular… niat hnya nak beli KALKULATOR SAINTIFIK je .. tah tetiba Nampak MAJALAH KLIK DAN MAJALAH E-POP MALAY VERSION … so jhae belik kesemuanya … jhae pelik juga .. popular kat tmpat jhae ni x pernahnya ada .. EPOP versi bhse melayu ni tetiba ade plak .. hehe mungkin rezeki jhae kut … so jhae belik majalah KLIK .. dpat poster B2ST … majalah epop malay plak .. dpat KALENDER 2012 dan POSTER TROUBLE MAKER …HYUNA DAN HYUNSEUNG … so .. sonoknye jhae hari nie …



MY FIRST EPOP MALAY VERSION


Ni beli epop dpat KALENDER 2012 .. yg best nye ade B2ST ...

Ini kalender B2ST .. gambar diorang duk bulan 11 NOVEMBER .. hari itu adalah bulan bertuah JHae ...

Sebelum jhae pegi popular .. jhae pegi MAYBANK dulu .. nak daftar nak buat akaun SSPN .. tpi syangnya jhae x dapat nak dftar .. pompuan sihir tu jhae bawa maka ngan pak jhae dulu bru boleh dftar .. huh .. jhae nak dftar sndri pun x leh .. so boleh la bljar berdikari …


Lpas je kuar dri MAYBANK tru p daftar TUISYEN … jhae amik .. klas CHEMISTRY , PHYSIC N ADD MATH … ingatkan nak amik BIOLOGY tapi ..hari yg ade biology tu ade BOWLING .. so x leh la ..jhae just amik 3 je … sebulan kene bayar 105 henggit .. bnyakkan ???  x pe untuk ilmu semua boleh … PELAJARAN DIUTAMAKAN .. /actually tushen ni x penting pun .. yg penting dlam klas tumpukan perhatian .. tpi omma jhae sruh amik tushen juga ape leh buat …

Jadi… jhae nak kurangkan skit psal kpop2 ni .. TAPI x bermakna .. jhae x layan kpop langsung jhae tetap layan sbb B2ST tetap no 1 dalam hati jhae .. Cuma maksud jhae kurangkan on fb .. sari on fb sejam saje .. x leh lebih .. itu azam jhae … 

You Might Also Like

0 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !