Birthday Yang Yo Seob 2012

Thursday, January 05, 2012

Asslamualaikum
&
Anyeung

hri nie memang jhae letih .. sunguh la .. dan boring ...n hepi pun de juga ...latihnya tadi msa pergi skolah .. ada ORIENTASI .. alahai borinnyew .. x tau nak buat ape duk dlam dewan . dgaq ckgu bletiaq .. tu x pe lagi .. yg jhae x puas hati .. hindu kat blakang jhae nie .. prangai mcm beruk makye .. x leh duk diam2 .. rsa cam nak sepak je muka dia ... :( org first skolah . nak sonok2 .. nie .. rsa cam nak penampak je muka orang ..

so duk kat skolah .. memang borink tak tahu nak buat ape .. jhae ORIENTASI form 4 2 kali iatu rabu n khamis last so esok last la .... jhae amik ALIRAN sain itu pun kalau dpat lah .. yg paling letih n nak tergelak pun ade ... jhae blum tau lagi .. dpat msuk kelas sains ke x? dh jhae pandai2 amik tusyen ADD MATH , CHEMISTRY N PHYSIC .. tpi jhae boleh dpat la kelas SAINS dgan senang tu pun .. kalau bnyak budak kelas A msuk kelas ACC ... dh tu jhae blum dpat BUKU TEKS lagi hri ni juga la kena p tushen CHEMISTRY N ADD MATH .. dari pukul 6 sampai 10 malam .. jhae dpat buku tek pun blum lagi ... n blum konfirm SAINS klas lagi dah blaja .. CHEMISTRY n ADD MATH .. hurr ...harap2 dapat msuk kelas SAINS .. n IVAN skali ...

so hari ni BIRTHDAY YOSEOB ... yg ke 22 .. sebab YANG TO SEOB B2ST ..lahir pada .. 1990/5/1 beza 6 tahun dengan JHae nie .. ni hadiah dari jhae untuk die .. hehe thu tak blik tushen pkul 10 .. jhae trus buat bnda ni .. JHAE SNDRI YG BUAT ...tauuu...





SEMUA NI JHAE BUAT TAU BUKAN MAIN COPY2 DARI MANA2 ..

You Might Also Like

0 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !