KISAH AKU HARI INI...

Wednesday, March 16, 2011

Sorry la yew today x dpat nak ltak gmbar masa aku p library ak x bwa telifon ak...hehe...hari aku bangun lambat pkul 9.30 bru bangkit nak solat subuh pun x dan ... pastu aku p lbrary aku pgi sorang jew sbab Shafiz ada tusyen PUZ kat skolah pkul 12.30 bru blik so aku pun pi labry sorang2 aku ingat nak post blog kat libry la tpi kat libry hari x dpat WIFI la mnkin sbab line pnuh kot ...hehe... so aku pun buat la kerja sekolah n tuisyen sampai habis skrang nie aku keje yang tinggal aku kna buat folio MPSP n folio GEOGRAFI psal Pencemaran Alam Sekitar jer... after that,aku pun main la GTA SAN ANDREAS sampai la Shafiz blik PUZ n mai libry aku ingat dye sorang jer tp dye de bwak Shahrul n couple dya ala sapa lgi Farah la...pastu aku pun p la solat zohor kat surau libry tu lpas kmi p solat ada la plak budak nk p slat jgak aku rsa mreke tu bkan nak solat tpi min2 jer... ntah lah nak wat pa .... pastu aku pun p la sambung min GTA tu sampai la pkul 5.00 ptg .pastu depa rncang nak p psar malam hri rabu plak  aku pun call la akak aku n then kmi ramai2 hehe.. apa lgi enjoi laa...lpas enjoi apalgi blik la x kan nak tdur kat sna lgi kot ....hehe....ok stakat ni jer la post aku untuk hri ni ....bye jmpa lgiii....

You Might Also Like

1 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !