PENGAKUAN AKU ...

Sunday, July 31, 2011


Assalamualaikum kepada semua rakan-rakan aku . sejak beberapa minggu ini akaun Fbook aku
telah menerima banyak friend sehingga 1111 sebab itulah aku buat akaun Fbook yang baru dan
dan delete semua friend aku di akaun Fbook aku yang lama , aku buat semua ini sebab

1.aku tak mau akaun Fbook yang lama ada ramai friend yang aku tak kenal mahupun yang aku kenal .

2.aku buat semua ni adalah nazar aku dari kali pertama aku buat akaun Fbook jika jumlah friend aku dah mencecah 1111 aku akan buat Fbook yg baru dan delete semua frriend dlam akaun Fbook yg lama tu .

3.mungkin aku akan delete akaun lama aku itu atau pown biarkannya begitu sahaja .

4.dengan akaun Fbook aku yang baru yang bernama GARY FER DOUZ ini aku hanya akan kawan
add,aprovve orang yang aku kenal sahaja .

5.aku tidak akan add atau aprovve orang yang tidak aku kenali .

6.aku nak mulakan hidup baru dengan Fbook baru sebelum bulan puasa .

7.aku nak mulakan hidup baru aku ni adalah sebab selepas kepindahan ( W ) yg berpindah ke johor

oke ini sajalah alasan yg kukuh dari aku . aku harap korang semua faham ...

sekarang aku nak bagitau sedikit info mengenai akaun Fbook aku yang lama iaitu Fer Douz :
 -korang semua jgan salah faham bila aku delete korang jadi friend kat akaun Fbook
 lama aku , aku kan dah kata aku nak delete semua orang yang aku tak kenal dan yang aku kenal
 ini sebab aku nak kosongkan akaun Fbook aku yang lama tu , satu lagi korang jgan risau
 aku bkan nyew tak mau kwan ngan orang yg aku kenal tapi aku nak kosongkannya ...
 aku dah buat akaun baru jadi korang boleh lah add yg itu dan jgan lgi pergi pada akaun aku yg lama
 justeru itu jgan lah korang add aku dekat Fbook aku yg lama tu sebab aku x akan aprove .
 korang add lah kat akaun Fbook baru aku , tak ade bezanya samanya cuma namanya jer yg berbeza -

oke yang info terakhir sekali ialah berkenaan dengan GARY :
 -aku tahu korang mesti tak tahu sapa gary tu kan dia cuma kawan imaginasi aku ,
 munkin korang akan ingat aku gila bila aku tulis cam tu kan , apa pown yg di tulis d Fbook
 baru aku itu yg menulisnya adalah aku sendri dan x ada orang lain dah . sebab gary tu cuma kawan imaginasi jer
 . korang jgan ingat aku gila , tak waras tak betul dll , aku masih waras
 masih tidak gila , masih boleh berfikir . kalau korang nak tahu ini lah aku yg sebenarnya -

aku nak minta maaf kalau aku tersalah cakap , tulis , cerita , niat , perasaan dll ,
sebab yang baik datang dari ALLAH dan yang buruk atau pown nagatif datang dari diri aku sendri .

untuk pengetahuan korang juga :
aku akan save password n e-mail baru aku di google chrome , jika klu ak x ada nnti sapa
yang dapat lap top aku tolong lah cari pasword Fbook aku yg bru ini dan delete lah apa yg patut
(munkin korang ingat aku wat teruk2 tapi ini penting)

aku harap sekali lagi korang aka faham . SEKIAN TERIMA KASIH .

Yang Ikhlas ,

ferdouz

You Might Also Like

0 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !