Mr Swing2x ...

Saturday, May 03, 2014

Anyeung .. Assalamualaikum n Holaa ....

hri ni aku just nak ceritakan apa yg aku buat dari pagi tadi ...

so like yesterday .. today im morning shift ... so aku dtang awal la cam biasa .. dlam kui 9.35 cam tu la . tpi sblum ak p keja pagi tadi .. ak punya la sakit perut x tentu pasal ..nasib bek la masa pkeja x sakit perut cam tu .. huhuhuhuhu ..

Hri ni customer x rmai pun tpi ... aku plak shift dgan XueXhen dan Dore ..and aku rsa lepas ni mcm nak minta kat supervisor supaya jgan bagi aku shift dgan DORE .. sebab aku ngan dia bila ja berjumpa memang x leh nak bekerja reja nak main2 ja .. hahah nasib bek Supervisor x da hri ni ..

 penat gilaaaaaa !!! rsa cam nak jerit ..... tadi rehat aku makan HOKKIEN MEE jaaa .. kat food court sbb x tau nak makan apa dah ... 

so jam dah pukui 5 .. ak janji nak teman Amy Rehat .. so aku suh la klau Amylia rehat mai kat kdai aku .. then 5.20 baru dia mai ... aku ngan dia p je la makan kat AL NUR ... menu kami sama .. siap ada POP CORN lagi huhuhu ...

pastu balik2 ja rumah truih tidoq x ingat dunia .. skung baru trjaga n tringat nak post blog .. huhuhuhuhuhuhu ...

p/s: Amy popcorn tu memang sedap nnt tman aku p beli lgi .. huhuhuhu





HAHaha Menu kami ialah MAGGI GORENG dgan TELOQ MATA REBAU .. huhuhuhu
Ini time aku balik dari makan tu .. mula2 aku janji nak balik ngan shafiz tapi dia dok kat sunway lagi dgan Nadd aku dah letih n ngantuk sgat .. so aku trus balik jaa .. #SHAFIZ SORRY NOOHHHH
nama dia wak kayo ...(ak ja post gmabq ni huhuhuu)

You Might Also Like

0 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !