MiMpi Boleh Jadi benar tak ?

Thursday, May 01, 2014

Anyeung .. Assalamualaikum and Holaaa ..



TOday im still holiday ... hahah amazing right Holiday in Labour day ??? 
huhuu Actually utk pengetahuan koang aku Apply Masscomm kat UITM ...
dan baru2 ni blik dari interview ... dioang kata 
kalau ak dapat masuk course tu Bulan May ni mreka akan hantar surat then bulan 6 ak dah boleh masuk
Uitm kat ALORGAJAH MELAKA 
!!!!
...

btw before the interview ... aku dapat mimpi .. actually ak pun x pasti akan mimpi tu cause its kinda weirddd .. tahu x aku mimpi ape ? aku mimpi koang tahukan ARTIS lelaki MAlaysia yg nama dia BLACK MENTOR tu ???
aku mimpi yg dia dtang rumah aku then dia bagi kat aku Hadiah2 yg berkenaan dgan teknologi yg juga berkenaan dgan course masscomm tu example .. camera , microphone , newspaper ,earphone and power bank .. ..since that , aku fikir maybe aku ada peluang or maybe this is petunjuk yg menunjukkan yg aku memang patut pilih course ni .. so ak pegi la interview tu dgan confident ...

then yesterday 30/4/2014..
one day before we're get in MAy .. ak bermimpi yg aku berjaya dan ak terpilih dalam course tu ...then aku crita la kat Mak aku psal mimpi2 yg aku dpat tu .. then tau x Mak aku kata apa ???
'Hurm Nampaknya adik .. hg x da rezeki lakm coursee masscomm tu laa .. sbb org tua2 dulu selalu kata kalau kita  selalu bermimpi pasal benda yg kita dapat tapi in the real world mesti tak kan dapat" that is what my mom said to me ..
and
i
was
like
PFFTTT !!!

seriusly ??? oohhh aku risau gila skrang .. now every morning aku duk tunggu dpan rumah dok harap abang posmen ni hntar surat ... memang merisaukan laaaa
weyy korang rasa betulka apa yg Mak ak kata tu ???? im feel so fuck up !!!

You Might Also Like

0 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !