Epop MAY Poster B2ST ...

Friday, May 02, 2014

Assalamualikum .. Anyeung and Holaaa

just nak critakan apa yg aku wad hari ni ..
today im in Morning shift .. so entah knapa MOOD SEMANGAT gila ...nak p keja awal ... sdangkan 
aku mesti p keja kui 10 but ill go at 9.30 .. huhuhuhuhu .. se... kerja dgan Wnie dgan XueZhen ... memang enjoy la keja dgan diorang sbb aku tau x kan boring bleh la sembang kpop dgan diorang (tuk yg sbenaqnya) hahahah ..

pkui 1.30 p.m. ak p rehat sbb nak p smayang Jumaat ... ak punya la balik2 tu LARI dari SCM smpai Masjid Semilang takut aku lewat .. tapi bila smpai Masjid mujur la PAK IMAM tu x habis lagi berkhutbahnya ... lepas ja hbih solat Jumaat ak tgok jam .. hahah bru kui 2 .... haha aku pn balik la rumah sat then .. aku balik2 ja mak aku dah masak MAGGIE .. memang betui2 menyihatkan !!! huhu apa lagi makan je laaaa .. then jam dah pkui 2.35 pm .. aku pnya la ingat msih awal lagi .. aku trus la pecut sepecutnya ... p tmpat keja aku .. hahhaa .. nseb bek smpai .. ( AKU X PERNAH DARI RUMAH AKU KE SCM DALAM MASA 4 MINIT 27 SAAT) hahha new record ...

Kat kdai Habanero hri tak la busy sgat org .. so ak lap sana lap sini tu ja la keja aku .... then ada customer MALAY ni dtang order Quesadilla .. then dia makn2 ngan GF dia .. pastu dia mai kat kaunter dia kata " HUA QUESADILLA KAT KEDAI NI LAGI SEDAP DARI HARD ROCK HOTEL"
aku pun apa lagi KEMBANG la .. sbab aku yg masak Quesadilla dia...

pastu aku rsa boring sgat . then aku minta nak kluar jap nak beli magazine .. then aku p beli epop .. hua kecoh Habanero tadi dsbbkan kami 3 org.. dah la EPOP bulan MAY ni ada POSTER B2ST ...cover plak gambar EXO OVERDOSE .... BIG POSTer LAK TU ...memang syiok gila .. x sabaq nak balik tampai kat dinding ... huuhuhu

hahah WInni tlong jadi Poster HOLDER ...

POSTER B2ST ni dia BLACK N WHITE and B2ST nmpak MASCULINE .. semua ...
dokk
 sembang psal kpop dah x da customer... sembang psal DOOMINJOON , 2NE1 , RUNINNGMAN daan BOYSOVERFLOWER ...haha .. memang naik kepala la ... 

dn pnya la dok smbang x sangka jam dah pkui 5 ... apa lagi prepare nak balik la shift aku dah habeh dahhh ......

Esok aku keja Morning juga sama gak cam hri ni .. aku nak post psal aku pergi temuduga masscomm hri tu .. dari A smpai Zee ... tapi mlas nak taype sbb nak tgok UGly Alert dan Runingman kat Astro 1 satg .. huhuhu chow ... esok klau smpai aku post .. oke ..

You Might Also Like

0 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !