Cerita Best Punyaaa ...

Sunday, May 04, 2014

Assalamualikum .. Anyeung n Holaaa ...

hri ni skali lagi aku mimpi psal ak dpat Course MassComm kat Uitm tpi samar2 skit ... aku pn x brrapa ingat sgat ... tapi risau la gakk ...

so today same like yesterday .. im in Morning Shift .. so ak dtang awal actually x la awal sgat dlam 9.45 cam tu la .. customer pun boleh tahan rmai la jugak ... 

haha ni schedule aku minggu dpan ... agak menyedihkan sbb aku evening everyday !!

tapi x pa even aku evening pn ak dpat  gak cuti fridaay ngan ahad dpat la p smayang jumaat ngan aman .. and aku rsa cam nak p tgok wyang la jumaat ni spendarman tu .... cam best jaaaaa

hahah post b2st kat bilik ak dah bertambah .. sbb dpat post dari EPOP bulan MAY punya ... hua best nya ...

ada lagi ni .. post kim soo hyun ngan Yoon A ... dan 4 minute pn ada ...

haha ni gambaq keseluruhan nyaa ...
haha hampa ingat senangka nak jumpa lelai melayu ada poster kpop dlam biliknya ....huuhuhu one in 100 kot ....(prasan)
ok byeee

You Might Also Like

0 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !