TOday PUnya STory ...

Thursday, May 01, 2014














Assalamualaikum .. Anyeung .. Holaa ..

Hari ni dan ESOK Jhae cuti dua hari berturut2 ntah x tau pasai pa ...
Hri ni Jhae tak sgat apa yg nak post just nak citakan apa yg Jhae buat hri ni ...

so .. pagi tadi Jhae terbangun Awal dari tidur(11.00AM) 'awal lagi ka time tu??? huhuhu'
then lpas tu mandi x ape punn tak trus p buka ASTRO ONE nak tgok DRAMA KING OF AMBITION .. weyh sedih kut ..citer tu .... baru episode brapa jaaa ...memang perempuan dlam crita tu memang paling jhat la yg pnah Jhae tgok dlam Drama2 .. huhuhuhu ...

Stop cita pasal Drama .. ni cita pasal ..SUpervisor Jhae .. dia wechat Jhae suh Jhae p Habanero hri ni juga sbb nak minta SIGN ape kejadah pn tak tau ...so Jhae ajak la Shafiz (kwan aku) teman skali p ...
then angkut dengan DORE (bukan nama asal) hehehe ... skali p...

dah siap sign kejadah semua sambil dgar kena beleter lagi then ... tringin nak p lepak tepi pantai la plak...
last2 sampai juga kami kat PANTAI TELUK MOLEK(TAMAN ROBINA) .. nak tgok sunset n photoshoot(huh macam model la konon) ... dan ni lah gabaran yg terhasil ...
actually post jhae hri ni x penting sgat just lebih kpada diari jhae sndri .. kalau hampa nak LIKE ke x na .. suka hati .. harap apa yg hampa cari Dlam blog Jhae .. hampa jumpa la noohhh (lorat penang sat)







time ni Jhae(blue) ngan SHAFIZ(red tshirt) nak lempaq DORE(red sweater) dalam laut tapi x berhasil ..

Saja nak bermodel ... JANGAN KUTUK NANTI HAMPA DAPAT DOSA !!!!

Ni ada org paksa aku suh wad posing dalam music video KATY PERRY DARK HORSE .. 

Pakcik ni baru kluaq dari laut ....nak makan satey ...

KAMI LAH 3 IDIOTS .. x kan terpisah ........

dari kiri ke kanan ... Teha , Ekah , Dore , AKU , Shafiz ...

akhirnya saat yg paling ditunggu2 dah tiba .. sunset ... ni ori punya tau bkan ciplak ke donlod .. tadi pnya gambaq ni ...


Siap tu ja ... bubye ......

You Might Also Like

0 fan

JOM KOMEN ! JANGAN KEDEKUT SANGAT !